Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów POMOCY W INTEPRETACJI
Odpowiedz

POMOCY W INTEPRETACJI

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy gorączka może mocno zmienić temperaturę mierzoną w pochwie już pisze o co mi chodzi.. z pon na wt miałam w nocy temp 37,9 i jak o 7.00 mierzyłam w pochwie miałam 38,2 ale poszłam spać dalej i o 10 jak już nie miałam gorączki zmierzyłam temp i miałam 36,9 następne dwa dni miałam już cały czas temp 36,9 i już bez gorączki tylko podgorączkowy stan we wtorek 37,1 i mam też od 3 dni ciemne brązowe plamienia ale używam tylko wkładek bo dużej ilości tego nie ma..mam miesiączki zazwyczaj od 32-37 dni ale ostatnią miałam po 40..robiłam testy wczoraj i 3 dni temu ale nic i tak się zastanawiam czy jest szansa na fasolkę, czy może moja gorączka mnie wprowadza w błąd...jak myślicie?

• Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiag, może udostępnij cały wykres, tak łatwiej będzie interpretować

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już udostępniłam :)

• OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (reklama)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ