Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy a spadek temperatury
Odpowiedz

Pozytywne testy a spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cat Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

ckais65goza41cq9.png
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w pierwszej ciąży temperatura zaczęła spadać 13 dni po owu ale w nastepnych dniach znowu strzeliła do góry. Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała. Możesz zrobić betę żeby sprawdzić czy dobrze rośnie :)

Anet.kaa lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cat wrote:
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

Cat i jak u Ciebie? wszystko ok?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ