X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy a spadek temperatury
Odpowiedz

Pozytywne testy a spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cat Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

ckais65goza41cq9.png
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w pierwszej ciąży temperatura zaczęła spadać 13 dni po owu ale w nastepnych dniach znowu strzeliła do góry. Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała. Możesz zrobić betę żeby sprawdzić czy dobrze rośnie :)

Anet.kaa lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cat wrote:
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

Cat i jak u Ciebie? wszystko ok?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ