X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy a spadek temperatury
Odpowiedz

Pozytywne testy a spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cat Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

ckais65goza41cq9.png
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w pierwszej ciąży temperatura zaczęła spadać 13 dni po owu ale w nastepnych dniach znowu strzeliła do góry. Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała. Możesz zrobić betę żeby sprawdzić czy dobrze rośnie :)

Anet.kaa lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cat wrote:
    Witajcie, proszę o pomoc w sprawie, która trochę mnie niepokoi. Dziś jestem w 13 dniu po owulacji. Od prawdopodobnego spadku implementayjnego temperatura utrzymywała się ponad 37 stopni. W 11 i 12 dniu po owulacji robiłam testy z moczu i wyszły pozytywne. W 12 dniu zrobiłam też betę - wynik 100.46. W tym dniu zaczęła mi spadać temperatura, dziś jest już poniżej 37, czy to coś niepokojącego? Czy to oznacza, że zbliża się okres?

Cat i jak u Ciebie? wszystko ok?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ