X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy owulacyjne od 4 dni
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacyjne od 4 dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneczka28 Nowa

Wysłany: 12 marca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam . Od trzech miesięcy staramy się z partnerem o dziecko . W tym cyklu postanowiliśmy spróbować z testami owulacyjnymi. Mam cykl 26 dniowy . Pierwszy test zrobiłam w 10 dc i wyszedł niegatywny . Następnego dnia zrobiłam test o 11 i wyszedł pozytywny (kreska testowa była potwornie gruba ) wieczorem test powtórzyłam i nadal był pozytywny. Następne trzy , dzień po dniu o godzinie 12 w południe i wszystkie były pozytywne z wyraźna gruba bordowa krecha.
    Nie rozumiem za bardzo o co chodzi bo wg obliczeń owulacja była 12 dnia cyklu. Nie wiem za bardzo jak to interpretować . Proszę o radę .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ