X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy owulacyjne od 4 dni
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacyjne od 4 dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneczka28 Nowa

Wysłany: 12 marca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam . Od trzech miesięcy staramy się z partnerem o dziecko . W tym cyklu postanowiliśmy spróbować z testami owulacyjnymi. Mam cykl 26 dniowy . Pierwszy test zrobiłam w 10 dc i wyszedł niegatywny . Następnego dnia zrobiłam test o 11 i wyszedł pozytywny (kreska testowa była potwornie gruba ) wieczorem test powtórzyłam i nadal był pozytywny. Następne trzy , dzień po dniu o godzinie 12 w południe i wszystkie były pozytywne z wyraźna gruba bordowa krecha.
    Nie rozumiem za bardzo o co chodzi bo wg obliczeń owulacja była 12 dnia cyklu. Nie wiem za bardzo jak to interpretować . Proszę o radę .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ