X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w intepretacji wykresu. Nie było owulacji?
Odpowiedz

Prośba o pomoc w intepretacji wykresu. Nie było owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marzi Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się z mężem o dzidziusia i bardzo proszę o pomoc w intepretacji wykresu.
    Co do śluzu, nie jestem go pewna w 12-15dc (pierwszy raz obserwuję). Z moich obserwacji ciała, wydaje mi się,że owulację miałam 14 dc(odrobina krwi na bieliźnie).Skok temperatury był, ale wciąż mam wrażenie,że jest zbyt niski :(Temperaturę mierzę w ustach. Czy jest szansa, że doszło do zapłodnienia?

79ce3b2db1f7053683470259658cc1d1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 08:43

17cs
    07.18 endo na jajniku, czekam na laparo:(
    05.18 hsg- oba drozne,histeroskopia- wycięty polip endometrialny
    06.18 15cs Aniołek 5tc[*]
    04.18 12cs Aniołek 4tc[*]
    Mąż- nasienie dużo poniżej normy, brak przyczyny :(
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to niski? Masz ogromny skok w 20 dc. Moim zdaniem owulacja była prawdopodobnie 19 dc. Oczywiście mogła być nieco wcześniej, ale nie sądzę, żeby doszło do niej przed 17 dc. A ta odrobina krwi mogła być po prostu z otarcia po stosunku. Szansa, że doszło do zapłodnienia jest zawsze, jeśli współżyje się w dni płodne. Powodzenia :)

• marzi Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff dzięki, takie słowa dają nadzieję :) Teraz czekam na wyniki hormonów, mam nadzieję,że będą dla mnie łaskawe

17cs
    07.18 endo na jajniku, czekam na laparo:(
    05.18 hsg- oba drozne,histeroskopia- wycięty polip endometrialny
    06.18 15cs Aniołek 5tc[*]
    04.18 12cs Aniołek 4tc[*]
    Mąż- nasienie dużo poniżej normy, brak przyczyny :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ