Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Wydaje mi się, że wyglądało wszystko ok. Przy ostatnim spadku były i są objawy zagnieżdżenia (bez krwawienia). W 11 dniu cyklu, zmierzyłam 2 razy temperaturę z 2 godzinną przerwą na sen. 1. o godz. 5:30 - 36,25--> dwugodzinny sen--> 2. o godz. 7:40 - 36,65. Nie wiem która jest dobra.

katia123
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po co mierzyć dwa razy i to w takich odstępach czasu?
    Ja bym wpisała tę temperaturę , którą uzyskałam po skontrolowaniu o tej samej porze co zawsze, tylko taka jest wiarygodna.
    Poczekaj na rozwój sytuacji :)

nick nieaktualny, Unlike lubią tę wiadomość

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia oczywiście że wpisujesz tą z 5.30. to jest Twoja godzina pomiaru. Powodzenia :)

Izaczek
  • katia123 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.Zmierzyłam, bo nie wierzyłam (lub nie chciałam wierzyć), że jest taka niska.

katia123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ