Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów prosze o interpretacje wykresu
Odpowiedz

prosze o interpretacje wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    95829f149c34d50a32f42611ad2f00b8.png

• inka84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem masz prawidlowo wyznaczona owulacje.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za info ,juz teraz tak,bo ovu mi ja przesunelo.a jak sadzisz na dzien dzisiejszy ,zastanawia mnie ten skok w 6 d po ?

• inka84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoki i spadki sie zdazaja, nie da sie z nich nic wyczytac. Gorzej jak wykres przypomina zeby rekina, caly jest w spadkach i skokach, wtedy moze(nie musi) sugerowac problem z prolaktyna. Taki jednorazowe "wybryki" to norma.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie mam problem z prolaktyna,ale od dwoch miesiecy lecze sie dostinexem ,wiec juz jest uregulowana.dzieki za info

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ