X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę zinterpretujcie wykres.
Odpowiedz

proszę zinterpretujcie wykres.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo proszę zinterpretujcie wykres, gdyż jakieś dziwne skoki temp mam. W poprzednim tak nie było.
    Czy to normalne?

b930aa0cdd7c633327120cc153ba390e.png

mrulinka
  • rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 7 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, z tego co czytam Twoje notatki, to masz strasznie zaburzone dni i noce przez to, że pracujesz na nocne zmiany. Może to też jest powodem twoich zaburzeń temp? Pamiętajmy, że wiele czynników wpływa na różnicę temperatury. Mi na przyklad wystarczy, że miałam stresujący dzień w pracy i pójdę ze 2 godziny później spać niż zwykle i już widzę lekką różnicę na wykresie...

<3 49 cykl starań...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ