X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę zinterpretujcie wykres.
Odpowiedz

proszę zinterpretujcie wykres.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo proszę zinterpretujcie wykres, gdyż jakieś dziwne skoki temp mam. W poprzednim tak nie było.
    Czy to normalne?

b930aa0cdd7c633327120cc153ba390e.png

mrulinka
  • rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 7 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, z tego co czytam Twoje notatki, to masz strasznie zaburzone dni i noce przez to, że pracujesz na nocne zmiany. Może to też jest powodem twoich zaburzeń temp? Pamiętajmy, że wiele czynników wpływa na różnicę temperatury. Mi na przyklad wystarczy, że miałam stresujący dzień w pracy i pójdę ze 2 godziny później spać niż zwykle i już widzę lekką różnicę na wykresie...

<3 49 cykl starań...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ