X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę zinterpretujcie wykres.
Odpowiedz

proszę zinterpretujcie wykres.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo proszę zinterpretujcie wykres, gdyż jakieś dziwne skoki temp mam. W poprzednim tak nie było.
    Czy to normalne?

b930aa0cdd7c633327120cc153ba390e.png

mrulinka
  • rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 7 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, z tego co czytam Twoje notatki, to masz strasznie zaburzone dni i noce przez to, że pracujesz na nocne zmiany. Może to też jest powodem twoich zaburzeń temp? Pamiętajmy, że wiele czynników wpływa na różnicę temperatury. Mi na przyklad wystarczy, że miałam stresujący dzień w pracy i pójdę ze 2 godziny później spać niż zwykle i już widzę lekką różnicę na wykresie...

<3 49 cykl starań...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ