Proźba o interpretacje
-
Witam wszystkich ponieważ dopiero niedawno do was dołączyłam już wcześniej obserwowałam śluz i szyjkę macicy ale od tego miesiąca obserwuje z ovu też temperaturę. Mam jednak problem śluz płodny się skończył w 13dc szyjka macicy się zamknęła i jest nisko i twarda temperatura niby rośnie ale dość powoli a wg. ovu owulacja dopiero ma nadejść. Czy możliwa jest owulacja kiedy szyjka macicy jest zamknięta proszę spójrzcie na mój wykres.https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html# Mój cykl trwa najczęściej 29 dni ale czasem się zdarza 22 albo 40.
-
Z tego co widzę (jeżeli miniaturka to Twój wykres, bo link, który wkleiłaś to link do ogólny i każda pod nim ma swój własny wykres) to ze względu na poważne różnice w godzinach pomiaru nie da się ocenić kiedy nastąpiła owulacja, ale pokryła się ona raczej z szyjką i śluzem. Niestety podane dane wprowadzają w błąd system i przez to masz źle zaznaczoną informację o nadchodzącym owu.
System wyznacza owu na podstawie trzech wyższych temperatur, których u Ciebie nie da się w tym momencie wyłapać.weronika86 lubi tę wiadomość
-