X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Proźba o interpretacje
Odpowiedz

Proźba o interpretacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BuBu Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich ponieważ dopiero niedawno do was dołączyłam już wcześniej obserwowałam śluz i szyjkę macicy ale od tego miesiąca obserwuje z ovu też temperaturę. Mam jednak problem śluz płodny się skończył w 13dc szyjka macicy się zamknęła i jest nisko i twarda temperatura niby rośnie ale dość powoli a wg. ovu owulacja dopiero ma nadejść. Czy możliwa jest owulacja kiedy szyjka macicy jest zamknięta proszę spójrzcie na mój wykres.https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html# Mój cykl trwa najczęściej 29 dni ale czasem się zdarza 22 albo 40.

3jgx3e3kxkbj0z7a.png
    wnidio4px2a5kwgs.png
    bl9cuay3m1ytu56k.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co widzę (jeżeli miniaturka to Twój wykres, bo link, który wkleiłaś to link do ogólny i każda pod nim ma swój własny wykres) to ze względu na poważne różnice w godzinach pomiaru nie da się ocenić kiedy nastąpiła owulacja, ale pokryła się ona raczej z szyjką i śluzem. Niestety podane dane wprowadzają w błąd system i przez to masz źle zaznaczoną informację o nadchodzącym owu.

System wyznacza owu na podstawie trzech wyższych temperatur, których u Ciebie nie da się w tym momencie wyłapać.

weronika86 lubi tę wiadomość

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mususz mierzyc zawsze o tej samej godzinie, bo z takiego skakania nic nie wynika ;)

48f411ed51.png
  • BuBu Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak właśnie myślałam że to mi wszystko zaburzy ale nie dało się tego uniknąć cóż będę próbować po staremu.

3jgx3e3kxkbj0z7a.png
    wnidio4px2a5kwgs.png
    bl9cuay3m1ytu56k.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam sie z dziewczetami :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli szyjka sie zamknela i cykle masz regularne to mozliwe ze owulka byla, ale z ta tempertura jej nie potwierdzisz niestety, staraj sie mierzyc o tej samej porze jak radza dziewczyny.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ