WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Przeziębienie a owulacja brak faz
Odpowiedz

Przeziębienie a owulacja brak faz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zosik Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam . Proszę o poradę. Staramy się o dzidzię już 8 cykl po poronieniu. Niestety w tym cyklu mam zaburzenia tak mi się wydaje z powodu przeziębienia. Oviuviev już dwa razy zmieniał mi termin owulacji po wprowadzeniu temperatur. Jak myślicie owulacja była czy to cykl bezowulacujny? Ostatnio cykle rozregulowane od 33-43 dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 21:31

a1bf9bac5c34b1f296df1102a3eac6a5.png
  • Zosik Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2019, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś się wypowie?

a1bf9bac5c34b1f296df1102a3eac6a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ