X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pytanie na temat owulacji
Odpowiedz

Pytanie na temat owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu oznaczyło moją owulację 18 grudnia (13 dc), od 14dc robie testy owulacyjne dziś 23 grudnia (18 dc) wyszedł pozytywny. Ovu nie zmieniło oznaczenia na moim wykresie. Co to może oznaczać? Dodam że od 3 dni jestem chora i moja tempka znacznie wzrosła. Czy Ovu się myli?

https://ovufriend.pl/graph/9c657da2823bb4aba0d3cdcb12956bf0

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:41

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:46

20140607580114.png

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:47

20140607580114.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ