Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skąd ovu bierze info?
Odpowiedz

Skąd ovu bierze info?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nunilah Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy przeglądaniu wykresów każdy jest oznaczony pewnymi "cechami" typu krótkie cykle, długie cykle etc.
    Część "cech" wynika z wykresów lub z danych, które podawałyśmy przy rejestracji, ale na jakiej podstawie dany wykres oznaczony jest cechami "po antykoncepcji" albo chociażby "mała ruchliwość plemników"? Czy gdzieś możemy zaznaczyć, które z "cech" nas dotyczą?

• vanessa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak można zaznaczyć jak skończy sie cykl i chcemy go udostepnić to pokazuje sie okienko i jest do zaznaczenia kilka opcji np: jakie bierze sie leki, czy po HSG, info nt. plemników itp. :)
    A info nt. długości cykli to OF ma zaprogramowane jeżeli do "tylu" dni to automatycznie jest przydzielany do cykli krótkich i odwrotnie jeżeli ponad "tyle" dni to do długich. Tylko nie wiem bo nawet nigdy sie nie zastanawiałam jakie granice przyjmuje OF w wyznaczaniu czy cykle są krótkie czy długie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć

kasiulek1201 lubi tę wiadomość

• nunilah Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, to mój pierwszy cykl więc nie wiedziałam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ