X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skąd ovu bierze info?
Odpowiedz

Skąd ovu bierze info?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nunilah Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy przeglądaniu wykresów każdy jest oznaczony pewnymi "cechami" typu krótkie cykle, długie cykle etc.
    Część "cech" wynika z wykresów lub z danych, które podawałyśmy przy rejestracji, ale na jakiej podstawie dany wykres oznaczony jest cechami "po antykoncepcji" albo chociażby "mała ruchliwość plemników"? Czy gdzieś możemy zaznaczyć, które z "cech" nas dotyczą?

• vanessa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak można zaznaczyć jak skończy sie cykl i chcemy go udostepnić to pokazuje sie okienko i jest do zaznaczenia kilka opcji np: jakie bierze sie leki, czy po HSG, info nt. plemników itp. :)
    A info nt. długości cykli to OF ma zaprogramowane jeżeli do "tylu" dni to automatycznie jest przydzielany do cykli krótkich i odwrotnie jeżeli ponad "tyle" dni to do długich. Tylko nie wiem bo nawet nigdy sie nie zastanawiałam jakie granice przyjmuje OF w wyznaczaniu czy cykle są krótkie czy długie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć

kasiulek1201 lubi tę wiadomość

• nunilah Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, to mój pierwszy cykl więc nie wiedziałam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ