X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury na drugi dzień spadek.
Odpowiedz

Skok temperatury na drugi dzień spadek.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann22 Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Nie wiem co o tym mysleć? Pierwszy raz mam taką sytuacje. Testy owulacyjne pozytywne od 8-11 dc, śluz płodny jest, nastąpił w 12 dc skok temperatury. Na drugi dzień temperatura zaczęła spadać. Ovufriend wyznaczył owulaje na 11 dc. Co o tym sądzicie? Czy któraś z dziewczyn tak miała? Jest jakaś szansa na powodzenie w tym cyklu?
    08958f282f5df09308ab8c5e03ba0664.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 16:09

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij pod wykresem takie oczko i skopiuj URL do wykresu

Ann22 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ