X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury podczas @ i zaraz po niej
Odpowiedz

Skok temperatury podczas @ i zaraz po niej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zgłupiałam. Jestem osobą z niską temperaturą. Normalna temperatura mojego ciała to 36,5. Dzisiaj zmierzyłam i też taka była, za to mocno zdziwił mnie mega skok tempki tuz po @. Zazwyczaj moje temperatury na wykresach mieszczą się w granicach 36,3-36,5 a dzisiaj 36,9 :o Co o tym myślicie? Czym to może być spowodowane?

Dodam ze jestem trochę przeziębiona, mam zaflukany nos i dzisiaj mnie trochę głowa boli. Ale zaznaczam temperatura ciała którą sprawdzam co jakis czas jest w granicach 36,5

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem, czy to soja tak zadziałała że taki skok? czy może ja nie odczuwam tego przeziębienia aż tak?

szukałam podobnych wykresów ale nie znalazłam

• Asta Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może dzisiejszej nocy Twój organizm podniósł temperaturę ciała by zwalczyć wirusa - niekoniecznie musiałaś to jakoś bardziej odczuć. Nie ma w tym nic niepokojącego. Ważne, żeby do owulacji przeziębienie sobie poszło precz i nie zafałszowało spadku temperatury przed owulką.

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ