Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów ślina a jakoś nasienia
Odpowiedz

ślina a jakoś nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pysia Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) wyczytałam gdzieś że ślina bardzo źle wpływa na jakoś nasieniam to prawda? my np potrzebujemy nawilżenia przed stosunkiem i zawsze wczesniej uprawiamy miłość francuzką ... nie wiem czy to może wpływac na nasze niepowodzenia w staraniu ?:)

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • karolca Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie lepiej użyć lubrykantów na bazie wody?

• pysia Autorytet

Wysłany: 12 października 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sa takie? bo nawet nie wiem, Ty takiego uzywasz?

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • marsylianka Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~pysia, sprawdź Conceive Plus. On jest dla staraczek. Ślina może działać niekorzystnie na plemniki chociaż sama nie wiem czy w takich ilościach jak opisujesz może zaszkodzić.

• karolca Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są, ale [na szczęście] nie muszę uzywać

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ