X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz wodnisty biały w trakcie ovu
Odpowiedz

Śluz wodnisty biały w trakcie ovu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po owulacji. Z racji tego że byłam na clo śluz był dziwny w tym cyklu. Tzn nie był rozciągliwy tylko wodnisty i mętny. Nie wiecie może ile w takim śluzie przeżywają plemniki? Bo <3 było tylko dzień przed owu

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sluz wodnisty to rodzaj sluzu plodnego. ;)

Nie ma potrzeby zakladania nowego watku, by zadac jedno pytanie.

• Rossanna Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marysiaanna2609 wrote:
    Jestem już po owulacji. Z racji tego że byłam na clo śluz był dziwny w tym cyklu. Tzn nie był rozciągliwy tylko wodnisty i mętny. Nie wiecie może ile w takim śluzie przeżywają plemniki? Bo <3 było tylko dzień przed owu

Ja miałam tak samo , a po ovu brak śluzu ;p I to sprawdzałam testem owulacyjnym który wyszedł pozytywnie i było przed ovu i w trakcie :D i oby żołnierze mojego narzeczonego przetrwały :P

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    2x1ns8qtdlph8oic.png

svchflw1p631ze1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ