X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

spadek temp w 16dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 22 grudnia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co myśleć o spadku temp w 16dc? nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, czy przez kiepskie noce, może być taka temp? 3h później, gdy poszłam spać dalej temp była 36,6. Którą temp zaznaczyć na wykresie??

https://ovufriend.pl/graph/8bfda7cca5b5073211f05ea82bd6170f

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2019, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dzisiaj masz owu,a jutro tempka skoczy.A ta pierwsza mierzona o tej porze co zawsze?i po 3 godzinach snu?Ja też mam niespokojne noce i budze sie godzine przed porą mierzenia i mierze tą pierwszą i program zaznacza z niewypełnionym kółkiem,bo to zaburzenia

• mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 23 grudnia 2019, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzyłam tak jak zawsze, a potem kimałam jeszcze 3h bo tatuś zajął się dziećmi z rana 🤪 ale noce ogólnie mam kiepskie, bo bardziej czuwam niż śpię i sama już nie wiem co myśleć

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2020, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa,widzę,że udało się,choć owu była jednak później.Gratulacje!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ