X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann22 Znajoma

Wysłany: 6 października 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Proszę o interpretację wykresu?Czy jest jeszcze szansa na ciążę pomimo spadku? Czy wg Was już tylko pochyla w dół?
    d5f905f4a53278427982a003a3530e76.png

• Mihia Znajoma

Wysłany: 6 października 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann22 wrote:
    Cześć
    Proszę o interpretację wykresu?Czy jest jeszcze szansa na ciążę pomimo spadku? Czy wg Was już tylko pochyla w dół?
    d5f905f4a53278427982a003a3530e76.png

To dopiero 8 dzień fazy lutealnej,jutro temperatura może być już wyższa, jest jeszcze wiele innych czynników wpływających na spadek temperatury nie tylko opadający progesteron.Do miesiączki masz chyba jeszcze min 4 dni więc spokojnie trzeba czekać. Też miałam spadek ale i wzrost po nim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 19:48

4a9ae6a962718ba2d001b438e17145fa.png
  • Ann22 Znajoma

Wysłany: 6 października 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mihia dziękuję za odpowiedź. Trochę mi lepiej i czekam. Do miesiączki jeszcze zostało 4 dni. Oby się nie pojawiła. Zobaczymy. Pozdrawiam

• Mihia Znajoma

Wysłany: 7 października 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann22 wrote:
    Mihia dziękuję za odpowiedź. Trochę mi lepiej i czekam. Do miesiączki jeszcze zostało 4 dni. Oby się nie pojawiła. Zobaczymy. Pozdrawiam

Ja w dniu okresu mam spadek więc nigdy nie wiadomo czy okres się pojawi czy nie.

• Ann22 Znajoma

Wysłany: 7 października 2019, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zrobiłam progesteron 20,47 ng/lm gdzie norma jest 15,9 w fazie lutealnej. Zobaczymy za parę dni czy to cos znaczylo czy nie.

• Mihia Znajoma

Wysłany: 8 października 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann22 wrote:
    Dzisiaj zrobiłam progesteron 20,47 ng/lm gdzie norma jest 15,9 w fazie lutealnej. Zobaczymy za parę dni czy to cos znaczylo czy nie.

Ja zbadałam progesteron w ciąży,na samym początku i miałam 23.

Widzę skok, jakby progesteron szalał,dbaj o siebie, dobrze się ubiera by Cię nie przewiało bo wystarczy chwila i temperatura potem może szaleć.
    Ja znalazłam że norma do 23,9 w fazie lutealnej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 19:24

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ