X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Specyficzny wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ollqa Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Zastanawiam się jak to jest z tym moim wykresem. Myślałam, że owulacji nie było. Zjawiła się później. Ze współżyciem się chyba nie wstrzeliliśmy. Okresu nie ma, wykres wygląda na trójfazowy. Albo to rozciągnięty cykl? Test ciążowy negatywny w dzień szacowanej miesiączki. 04ca70654221c374527a98517745cd36.png

• Asia_08 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu musiała byc pózniej, jestes w 9 dpo wiec test ok 13 dc wszystko wyjaśni. Powodzenia

uwo93e3kacedpezy.png
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli przed owu miałaś dobry płodny śluz to możliwe ze plemniki przetrwały do owu. Juz widziałam takie wykresy ciążowe ;)

uwo93e3kacedpezy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ