X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spóźniona krótsza miesiaczka
Odpowiedz

Spóźniona krótsza miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • arienka83b Koleżanka

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio spóźnił mi się okres 3 dni. Mierze temperatury 4ty cykl i pierwszy raz po owulacji była w okolicach powyżej 37 stopni. Cykle mam 27 dniowe, @ przyszła w 30 dc, jak nigdy mi się nie spóźnia. Pierwszy dzień krwawienie slabeni lekki ból miesiączkowy. Drugi dzień do popołudnia mocniejsze z małymi skrzepami, wieczorem już prawie nic. Dziś 3ci dzień i mogłabym od 7mej mieć jedną podpaskę. Normalnie okres u mnie trwa 5 dni i jedynie drugiego dnia krwawienie jest najsilniejsze, potem coraz słabsze aż do 5 go dnia. Czy to jest normalne zwłaszcza że się spóźnił?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 15:27

c968e1d746ae711f89c2d62c8594a39d.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ