Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spóźniona krótsza miesiaczka
Odpowiedz

Spóźniona krótsza miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • arienka83b Koleżanka

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio spóźnił mi się okres 3 dni. Mierze temperatury 4ty cykl i pierwszy raz po owulacji była w okolicach powyżej 37 stopni. Cykle mam 27 dniowe, @ przyszła w 30 dc, jak nigdy mi się nie spóźnia. Pierwszy dzień krwawienie slabeni lekki ból miesiączkowy. Drugi dzień do popołudnia mocniejsze z małymi skrzepami, wieczorem już prawie nic. Dziś 3ci dzień i mogłabym od 7mej mieć jedną podpaskę. Normalnie okres u mnie trwa 5 dni i jedynie drugiego dnia krwawienie jest najsilniejsze, potem coraz słabsze aż do 5 go dnia. Czy to jest normalne zwłaszcza że się spóźnił?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 15:27

c968e1d746ae711f89c2d62c8594a39d.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ