X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Suchość w ustach a pomiar temperatury
Odpowiedz

Suchość w ustach a pomiar temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano przy mierzeniu temperatury często mam po nocy suchość w ustach czy ta suchość zaburza w jakiś sposób pomiar? Mam wrażenie że zaniza ale to może tylko moje odczucie :-)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betka1986 pomiaru temp nie zakloca nic oprocz wypitego poprzedniego wieczoru alkoholu, antybiotyki, choroba, wstawanie w nocy, sen krotszy niz 3 godz. Wszystko zalezy czy jakim termometrem i gdzie robisz pomiar :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię w ustach elektrycznym. Zastanawiałam się nad pochwowym pomiarem ale mój termometr mierzy coś dziwnie krótko w pochwie. Jakieś 20 sekund i już sygnał dźwiękowy że koniec pomiaru więc boje się że to nie będzie wiarygodne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 15:34

• AgataR Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam owulacjny microlife mierzy kilka sekund i nigdy nie mialam klopotu z pomiarem :) mierze dopochwowo w ustach mysle ze bylby dla mnie malo wiarygodny pomiar :) wazne zebys przed pomiarem nie wstawala 3 godz nie ruszala sie i dokladnie wsadzila termometr dosc gleboko i trzymala zeby sie nie wysliznal :)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super :-) bo ja mam ten sam :-) to od następnego cyklu przerzucania się na pochwę ;-) dzięki za pomoc :-*

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki głośny termometr polecicie? Nie słyszę microlife spod kołdry.

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierze od pół roku w ustach i nigdy nie mam problemu z dokładnością. Zawsze w tym samym miejscu dotykając skóry. Wykresy zawsze wychodziły prawidłowo. Mierząc w pochwie trzeba potem myć po każdym użyciu, mało to dla mnie higieniczne zresztą.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko w ustach badam, i też wykresy ładne wychodzą. Tylko lepiej mierzyć w tym samym miejscu pod językiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:29

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ