X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura a krwawienie
Odpowiedz

Temperatura a krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LaSavia Ekspertka

Wysłany: 10 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mamy 2 letniego synka i staramy sie o rodzeńswto.
    Piszę bo obecnie mam trochę problem z interpretacją mojego ciała. Może Wy mi pomożecie:) Więc tak Cykle mam regularne 29dni a @ przychodzi zawsze w dniu kiedy ma przyjść- w recz z zegrakiem w reku. W tym miesiącu (7.10)kiedy nie przyszła to zdziwiłam się i ucieszyłam jednocześnie :) Czułam się jakoś inaczej ale stwierdziłam ze na test jeszcze za szybko. Wczoraj po wizycie u dentysty zrobiło mi sie słabo wiec połozyłam sie do łozka spałam 2 godziny a temperatura cały czas nie spadała ponizej 37. Po drzemce zauwazyłam na majtkach niewielkie plamienie takie brązowe. Nie przejełam sie tym za bardzo. Niestety przy nastepnych wizytach w toalecie krwawiło troszke bardziej ale nie jak przy normalnym okresie bo nie musiałam miec podpaski. Tylko podczas korzystania z toalety coś tam leciało. Wieczorem temperatura podskoczyła do 37.6 Dzis 37.5, @ nie jest taka jak co miesiąc mocno krwista i leci praktycznie tylko tyle co przy korzystaniu z toalety, a zazwyczaj 2 dnia miałam bardzo mocną @. Nigdy nie miałam podwyższonej temperatury w trakcie okresu, wogole zadko kiedy mam wyższą temp. nawet jak jestem chora. Nie wiem co myśleć i czy jest sens robienia testu teraz . Lekarz narazie na urlopie i bedzie dopiero w następny poniedziałek. Poradzcie mi proszę :)

Pozdrawiam Ala

Ani lubi tę wiadomość

3jgxgywlx9dht3mj.png
  • Ani Debiutantka

Wysłany: 13 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie,że lekko podniesiona temp w okresie jest rzeczą normalną i nie powinnas sie martwić ale nie powinna ona trwać zbyt długo :) moja miesiączka też była inna niż zawsze a nawet bym powiedziała taka sama jak twoja :) też mam regularne miesiączki co 28dni a ta przyszła dużo później niż zwykle i też nie musiałam używać jak zawsze podpaski...

• LaSavia Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz po 3 dniach @ się skończyła a test wyszedł negatywnie. Temperatura utrzymuje sie dalej na poziomie 36.9- 37.1. Może to po prostu jakiś wyjątkowo dziwny cykl :)

3jgxgywlx9dht3mj.png
  • Ani Debiutantka

Wysłany: 13 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy cykl jest inny :) powodzenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ