X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura a przerywany sen
Odpowiedz

Temperatura a przerywany sen

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie odnośnie pomiaru temperatury. Wiem, że najlepiej o tej samej porze i po przebudzeniu.
    Ale:
    Jeśli wstaję codziennie do pracy o 6:40 i tak też zazwyczaj mierzę temp., a np. obudzę się o 6:10, leżę sobie jeszcze, ale jestem już przytomna to czy powinnam zmierzyć temp. o tej 6:10 jak już się obudziłam czy ważniejsza jest ta sama godzina, czyli 6:40?

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mierzyła o tej 6.10 bo jest zaraz po przebudzeniu, a róznica pół godz jest podobno w mierzeniu dopuszczalna

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, w sumie też tak bym zrobiła :)

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ