Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 14 września   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów temperatura, okres z odstawienia luteiny a ciąża po pettingu?
Odpowiedz

temperatura, okres z odstawienia luteiny a ciąża po pettingu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 22 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10.10-(6 dzień od odstawienia luteiny 50) iwtedy też dostałam okres (zawsze był 2 dni od odstawienia, w tamtymm miesiacu 4 dni od odstawienia a w tym 6 dni.1dc-skapszy,2dc-obfity,3dc-skapszy,4dc,5dc-normalne, 6i7dc-brudzenie brazowe, brazowy sluz. Moje temp zawsze w 1 fazie był 36.4,
    a w II fazie wynoszą 36.7-36.8.
    W tym cyklu 1,2,3 dc-36.5,36.6
    4dc-36.44
    5,6,7 dc-36.61
    8,9 dc-36.4
    10dc-36.5,36.6
    11dc-36.4
    12dc-36.5
    13dc-36.49
    Bardzo się boję, że jestem w ciązy. Nie współżyję, chłopak dotyka mnie przez ubranie. Czasami też ocieramy się w ubraniu, imitując ruchy seksualne, ale plemnik chyba przez ubranie nie przejdzie.(?). Na gołe ciało dotyka moich pośladków, nie wiem czy miał czyste ręce. Pochwę dotykał przez mokre z podniecenia majtki.
    Przed krwawieniem miałam objawy przedokresowe. pryszcze na twarzy, bol glowy. czemu temp taka jest? Czy ja mogłam zajsc w ciążę?
    Dodam, że od 12 dc mam ciemne wargi sromowe mniejsze, tak jakby ciemnoróżowe lub fioletowe, cięzko mi określić oraz mam biały rozciagliwy śluz. Zauważyłam, że chyba więcej jem. Strasznie się boję, że jestem w ciąży. Czy to możliwe wmojej sytaucji? Jesli nie dochodzi do stosunków, tylko dotykanie na gole cialo posladkow, plecow, imitowanie ruchow seks.w ubraniu? Nie mogę iść do lekarza. Proszę o odpowiedź.

Pierrot lubi tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile masz lat? i jak długo masz chłopaka?

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 22 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAt mam 18, chłopaka od 4 lat.

• Fretka85 Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz rozciągliwy, z wątku obok wynika, że raczej masz szyjke wysoko... może to owulacja? ;) Temperatur ciążowych to nie masz, raczej przedowulacyjne z tego co piszesz. A dziecko trudno palcem zrobić ;)

Aniołek [*] 10.07.2014 (pusty pęcherzyk)
    Kacperek 16.08.2015 <3
    zrp0btfa42gpejc8.png
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 22 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOże i owulacja, ale śluzbiaławy? MOże zrobi się przezroczysty. Czyli nie ma ryyzka ciązy w mojej sytaucjoi? NAwet jakby na tej rece coś było?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś w ciąży, nie wariuj..:) Wrzuć na luz.

• nataliyaa Znajoma

Wysłany: 24 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie wiem czemu się tak boje. Teraz mam zaparcia i powiedpowiększone newsy chłonne na szyi. Ale w moim przypadkunie ma żadnego ryzyka?e

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno!!! To nie jest forum z serii" Mam 16 lat i boję się że będę w ciąży" Z takimi problemami napisz do Bravo Girl. Tu dziewczyny naprawdę mają problemy i szukają wsparcia i porad. A ty lepiej się wyedukuj zanim zaczniesz sprawy związane ze seksem. Bo zaśmiecasz forum żenującymi tematami. a jak się boisz to zainwesuj w antykoncepcje a nie bawisz się w ruletkę. Masz 18 lat zabierasz się za seks nie mając zielonego pojęcia o podstawach w tej dziedzinie....

małaMyszka, konsekwetnieidealna, Justeck, zAgatka, Pierrot lubią tę wiadomość

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliyaa,
    dlaczego nie możesz iść do lekarza?
    Skoro bierzesz luteinę, to musi oznaczać, że jesteś pod kontrolą ginekologa.
    Wizyta wszystko wyjaśni.

ps. w jakim celu mierzysz temperaturę?

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 25 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę teraz iść. NO ale w moim przypadku nie ma ryyzka ciąży, tak ? Tylko tyle chcę wiedzieć. czy te sytaucje mogły do czegoś doprowadzić.

• nataliyaa Znajoma

Wysłany: 25 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj jest mój wykres, proszę. https://ovufriend.pl/graph/f3170ddec77525d2f3e37ec1fe6a876d

Takie są moje temp. od poczatku cyklu. Czy mogę być w ciążę po pettingu? A w zasadzie po kontakcie reki z mokrymi z podniecenia moimi majtkami, ktore mialam na sobie, albo imitowanie ruchow seksualnych w ubraniu, lub dotykanie posladkow na gole cialo reka. nie wiem czy mial reke czysta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:08

• Maczek Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno... odpuść sobie te zabawy, albo jak już musisz, to zainwestuj w antykoncepcję ;)
    Jak się tak masz stresować pettingiem, to jest to całkiem bez sensu - żadnej radości z tego nie będzie, a Ci się tylko wgrają skojarzenia pieszczot i seksu ze strachem i nerwami. Nie warto.
    Wstrzemięźliwość przedmałżeńska, albo nie wiem co... :D Byle nie robić tak, jak teraz piszesz, bo to jakiś koszmar musi być, tak świrować od pieszczot, zamiast się z nich cieszyć.

A wykres... na wykresie jeszcze nie ma nawet owulki, więc JAK niby miałabyś być w ciaży?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 25 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale boję się, że z poprzedniego cyklu. Pomimo, że dostałam rwawienia z odstawienia luteiny 50. Mam śluzu białego troszkę itp. A ta temp, która się tak utrzymywałam przez kilka dni okresu, dlaczego tak sie stalo?

Jest ryzyko czy nie ma ? Szczerze dziewczyny!

• dotik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliyaa wrote:
    Bardzo się boję, że jestem w ciązy. Nie współżyję, chłopak dotyka mnie przez ubranie. Czasami też ocieramy się w ubraniu, imitując ruchy seksualne, ale plemnik chyba przez ubranie nie przejdzie.(?). Na gołe ciało dotyka moich pośladków, nie wiem czy miał czyste ręce. Pochwę dotykał przez mokre z podniecenia majtki.

to jest chyba jakaś prowokacja, bo nie wierzę, że można coś takiego napisać na poważnie. proponuję najpierw książkę do biologii przeczytać o rozmnażaniu się ssaków... a potem zabierać się do spraw seksu. tyle w temacie.

25staraczka25, gigsa, amelia04072006, małaMyszka, zAgatka, Redhotka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliyaa wrote:
    Ale boję się, że z poprzedniego cyklu. Pomimo, że dostałam rwawienia z odstawienia luteiny 50. Mam śluzu białego troszkę itp. A ta temp, która się tak utrzymywałam przez kilka dni okresu, dlaczego tak sie stalo?

Jest ryzyko czy nie ma ? Szczerze dziewczyny!

Z poprzedniego cyklu?! Z poprzedniego cyklu ciąża?! Od pettingu? Po okresie? Po 16 dniach następnego cyklu?

Ciężko uwierzyć, że pytasz poważnie...

A nie wpadłaś na to, żeby kupić test ciążowy i sprawdzić, skoro mimo BRAKU WSPÓŁŻYCIA i minionego OKRESU wciąż myślisz, że możesz być w ciąży? ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 25 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro mówicie dziewczyny, że to niemożliwe to wierzę. Dziękuję, że jesteście. Nie chce robić testu bo wiem że na jednym teście się nie skończy.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to nie skończy się na jednym? Przecież to oczywiste, że będzie negatywny...

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no padłam - ciąża palcem robiona buhahahaa
    Ale że to pytanie to tak na serio?

małaMyszka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ