X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura po solarium /sloncu
Odpowiedz

Temperatura po solarium /sloncu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edzka Nowa

Wysłany: 28 września 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jedziemy niedługo na wakacje tam postarać się o dzidzia i w związku z upalami w innym kraju mam pytanie: czy wizyta w solarium ma wplyw na temperature? Wczoraj moja temperatura rano 36.88 7dzień po owulacji ( niższa niż poprzednie ) o godzinie 18:30 byłam na solarium 12 min a dzisiaj wstałam i mam wyższa temperature tj. 37,05 8 dzień po owulacji . Czy wizyta w solarium mogła mieć wpływ ostatnio nie odnotowałam po wizycie takiego skoki

Edzia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ