X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura,spadek,wykres i detektor ciąży
Odpowiedz

Temperatura,spadek,wykres i detektor ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny czy mogłabym prosić aby która zobaczyła mój wykres i zinterpretowała? Czy ten spadek po owulacji może być zagnieżdżenie? I kiedy detektor uruchamia się? :) dziękuje za odpowiedzi

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być, ale nie musi. Detektor uruchamia się chyba 9 dpo.

Starania o drugie dziecko

HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
    Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
    Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)

Hormony w normie
    LH:FSH poniżej 0,6 (?)
    AMH w normie (2,39 ng/ml)
    TSH w normie

Diagnoza:
    Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
    Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019

Leczenie:
    Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
    Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
    Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
    Zamrożony 3AB
  • Bejbi Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie... Dzisiaj obudziłam się przed budzikiem trochę szybciej niż zwykle zrobiłam pomiar i było 36,80 zasnęłam i godzinę później zmierzył kolejny raz o standardowej godzinie i było 36,94.Ktora wartość mam wpisać.. Wzięłam ta pierwsza obecnie.. Ale różnica dość duza

• stokrtka Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie chyba wcale nie wykryje owulacji ;/

039c2dcf54b0b5da1f2db3b372cb420e.png

• Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny czy mogłabym prosić aby która zobaczyła mój wykres i zinterpretowała? Czy ten spadek po owulacji może być zagnieżdżenie? I kiedy detektor uruchamia się? :) dziękuje za odpowiedzi
    taki spadek może świadczyć o zagnieżdżeniu ale nie musi niestety, ja miałam podobny spadek w poprzednim cyklu i @ przyszła niestety :( ale za Ciebie trzymam kciuki

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrtka wrote:
    hej u mnie chyba wcale nie wykryje owulacji ;/

039c2dcf54b0b5da1f2db3b372cb420e.png

obawiam się że albo będzie bez ovu albo ciągle jesteś przed, zrób monitoring :)

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • stokrtka Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia_pia wrote:
    obawiam się że albo będzie bez ovu albo ciągle jesteś przed, zrób monitoring :)

byłam u pani ginekolog i nie chciala mi nic powiedzieć.. powiedziała, że to nie na tym polega i co ma być to będzie;) szkoda gadać..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ