X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Testosteron, prolaktyna
Odpowiedz

Testosteron, prolaktyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę o poradę. Chcę zrobić badanie testosteronu (na własną rękę bo mój ginekolog stwierdzić że nie trzeba robić już innych badań). Nie wiem tylko w którym dniu ... Gdzieś przeczytałam, że w 3 d.c. a w innym artykule, że w 20 d.c.
    To samo z prolaktyną... Help :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dzien cyklu najlepiej ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna mozesz raze z testosteronem. A progesteron od 21 do 28 dnia cyklu ale zawsze przed .miesiaczka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ