X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Testosteron, prolaktyna
Odpowiedz

Testosteron, prolaktyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę o poradę. Chcę zrobić badanie testosteronu (na własną rękę bo mój ginekolog stwierdzić że nie trzeba robić już innych badań). Nie wiem tylko w którym dniu ... Gdzieś przeczytałam, że w 3 d.c. a w innym artykule, że w 20 d.c.
    To samo z prolaktyną... Help :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dzien cyklu najlepiej ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna mozesz raze z testosteronem. A progesteron od 21 do 28 dnia cyklu ale zawsze przed .miesiaczka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ