SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wydłużony cykl pierwszy raz
Odpowiedz

Wydłużony cykl pierwszy raz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zena Nowa

Wysłany: 7 stycznia 2020, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem wydluzyl mi się cykl pierwszy raz zawsze miałam 28 dni. Teraz jest 31 dzień cyklu z soboty na niedzielę miałam ból jak by miesiaczkowy wzięłam nospe przeszło lekko pobolewa mnie dół brzucha nie mam okresu temperatura w okolicach 36,80. To jest już podwyższona temperatura jak dla mnie bo przed owulacja mam 36, 35. Staramy się oczywiście o dziecko ale wizytę u lekarza mam dopiero na przyszły piątek. Mąż ma uszkodzone 100 % plemników bierze fermentil czy jakoś tak. Ale wątpię żeby to była ciąża. Biorę castangus i od pierwszego dnia cyklu teraz miovelia. Czy któraś z was brała i może tak jej się cykl wydluzyl??? Czuję się jak bym miała pęknac.

• dmg11 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chcesz sprawdzić czy jesteś w ciąży, kup test, będzie czarno na białym :) Mi właśnie ostatnio cykl się wydłużył z 29 na 35 dni po castagnusie, więc może to być normalne i nie ma powodu do obaw ;)

27 lat
    Starania o pierwsze dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i daj znać co się okazało :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ