X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wydruk wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Hej. Chciałam zapytać czy u Was tez podczas wydruku nie ma zaznaczonego współżycia i notatek? Oraz w jaki sposób można określić wysokość, twardość i otwarcie szyjki macicy?
    Tutaj jest wątek na temat badania szyjki
    https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/jak-badac-szyjke-macicy,327,1.html

A wykresów nie drukuję bo po co jak źle mi wyznacza :P więc nie pomogę ale wg. mnie to logiczne że notatek nie drukuje bo czasem są bardzo obszerne...

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Asta Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stars nie wiem czemu nie drukuje. Mi drukuje. Może ma to związek z udostępnianiem wykresu i funkcją "pokazuj czas współżycia i notatki".

Może się zdarzyć, że wskazania ovu i dni płodne rozmijają się. Ovu jest uproszczonym programem bazującym na skoku temperatury, natomiast nie bierze pod uwagę istotnego czynnika - szczyt śluzu.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo to tylko program i działa według zaprogramowanych przez kogoś reguł a organizm to nie maszyna żeby sie podporządkowywała to tych zaprogramowanych kryteriów. W każdym bądź razie mnie nie wyznacza prawidłowo dni płodnych tylko później niż są w rzeczywistości.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ