Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres proszę o interpretację :-)
Odpowiedz

Wykres proszę o interpretację :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia089 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cykl 24 dniowy a w tym miesiącu taka niespodzianka ...jednak testy negatywne, czy ktoś też tak miał?

• Kasia089 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    794c28d0aa5adf7b8374bbaa2ff17ebf.png

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że bardzo wiele kobiet tak miało. Po prostu w tym cyklu owulację miałaś później niż zwykle, testy negatywne i duży spadek temperatury dzisiaj świadczą o zbliżającej się @.

• Kasia089 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ spóźnia się już 4 dzień

• Alebazi Koleżanka

Wysłany: 10 września 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że najbliższe dwa dni dadzą Ci odpowiedź. Dużo jest też kobiet, którym testy bardzo długo pokazują wynik negatywny, mimo że są w ciąży

5cs /po odstawieniu plastrow
  • Kasia089 Znajoma

Wysłany: 11 września 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety @ przyszła dzisiaj..nic kolejny cykl przed nami

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 15:42

• Kasia089 Znajoma

Wysłany: 13 września 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ