Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres proszę o interpretację :-)
Odpowiedz

Wykres proszę o interpretację :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia089 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cykl 24 dniowy a w tym miesiącu taka niespodzianka ...jednak testy negatywne, czy ktoś też tak miał?

• Kasia089 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    794c28d0aa5adf7b8374bbaa2ff17ebf.png

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że bardzo wiele kobiet tak miało. Po prostu w tym cyklu owulację miałaś później niż zwykle, testy negatywne i duży spadek temperatury dzisiaj świadczą o zbliżającej się @.

• Kasia089 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ spóźnia się już 4 dzień

• Alebazi Koleżanka

Wysłany: 10 września 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że najbliższe dwa dni dadzą Ci odpowiedź. Dużo jest też kobiet, którym testy bardzo długo pokazują wynik negatywny, mimo że są w ciąży

5cs /po odstawieniu plastrow
  • Kasia089 Znajoma

Wysłany: 11 września 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety @ przyszła dzisiaj..nic kolejny cykl przed nami

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 15:42

• Kasia089 Znajoma

Wysłany: 13 września 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ