X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka tempka mimo okresu, co jest?
Odpowiedz

Wysoka tempka mimo okresu, co jest?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agagusia Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie? W poprzednim cylku temperatura na poczatku: 36.16-36.44
    Po owu: 36.58-37.18, 14 dni 2 fazy.
    28dc krwawienie, wiec rozpoczęłam nowy cykl. Dzies juz 5 dzien, nadal mam okres, a tempka waha sie miedzy 36.65-36.78.
    O co chodzi???

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może po skoku będą jeszcze wyższe, trzeba poczekać.

• Agagusia Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie wyjaśniło, 7dc nagły duzy spadek, kiedy z okresu juz tylko plamienie zostało. Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie jak zwykle, czyli Ok 14 dc oczekuje skoku.

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ