X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wysokość szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lizabeth8 Nowa

Wysłany: 24 lutego 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

nasze starania zaczęliśmy od bieżącego cyklu, który powoli się kończy i pewnie przyjdzie pani @...
    Jednak, nie jestem do końca pewna tej @, ponieważ szyjka macicy jest bardzo wysoko. Temperatura utrzymuje się wysoko, chociaż od dwóch dni niestety trochę spada.
    Prośba o pomoc w rozwiązaniu mojej zagwostki - czy przy wysoko położonej szyjce nadejdzie okres czy może to jednak ciąża? Jak jest/ było u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, miałam przy wysokiej szyjce okres kilkakrotnie.

• Lizabeth8 Nowa

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź.
    Też już się o tym przekonałam, bo wczoraj pojawił się okres.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ