Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zadziwiający wybór Ovufriend
Odpowiedz

Zadziwiający wybór Ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Limfa89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki proszę zerknijcie na mój wykres i powiedzcie czy ovu się czasem nie myli?

https://ovufriend.pl/graph/b239e8fd21328c3b0a50887118512811

17 dc miałam usg i lekarz powiedział, że widzi piękny dominujący pęcherzyk wielkości 21 mm... Nie możliwe jest, aby wytrzymał do dnia, w którym ovu wyznaczyło owulacje. Poza tym w dniu oznaczonej przez ovu owulacji moja szyjka była zamknięta, więc to się samo wyklucza...

Proszę o Waszą opinię.

• ka_tarzyna Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podobnie. Test pokazał co innego, a Ovu co innego (zdecydowanie później wyznaczył owulację). To tylko program i postępuje wg zakodowanych schematów... Ważne żeby obserwować siebie, a programem tylko się wspomagać. :-)

gg643e5ei3b53o9s.png
    bl9cgu1rq4wedujs.png

07.2019 drugi naturalsik :-)
    10.2017 naturalsik :-)
    Mam 4❄️
    4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
    AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:14

• Limfa89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kobietki za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ