X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów zerknijcie na wykres :)
Odpowiedz

zerknijcie na wykres :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda24 Znajoma

Wysłany: 3 maja 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Czy ktoś mi pomoże zinterpretować wykres? Staram się o 2 dziecko, karmię piersią 11-miesiecznego synka. Ovu wyznaczyło owulację na 15 dc, ale mi się wydaje że była w 16 dc. Mierzę temperaturę o tej samej porze, ale każda nocka jest inna - czasem tylko 2 pobudki na kp, czasem co godzinę :/ Miesiączka wróciła w styczniu, cykle wmiare regularne ale problem z późną owulacją i krótką fazą lutealną 8-9 dni...

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

Jakub 11.06.2017 <3
  • Staraczka123 Nowa

Wysłany: 4 czerwca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aby udostępnić swój wykres musisz:
    1) wejść w "MOJE OVU"
    2) następnie "Bieżący wykres"
    3) kliknąć pod wykresem "Udostępnij wykres"
    4) w zakładce "MINIATURA" skopiować adres URL wykresu
    5) wkleić adres URL na forum

Wchodząc w Twój link otwiera się mój wykres.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ