X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów zerknijcie na wykres :)
Odpowiedz

zerknijcie na wykres :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda24 Znajoma

Wysłany: 3 maja 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Czy ktoś mi pomoże zinterpretować wykres? Staram się o 2 dziecko, karmię piersią 11-miesiecznego synka. Ovu wyznaczyło owulację na 15 dc, ale mi się wydaje że była w 16 dc. Mierzę temperaturę o tej samej porze, ale każda nocka jest inna - czasem tylko 2 pobudki na kp, czasem co godzinę :/ Miesiączka wróciła w styczniu, cykle wmiare regularne ale problem z późną owulacją i krótką fazą lutealną 8-9 dni...

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

Jakub 11.06.2017 <3
  • Staraczka123 Nowa

Wysłany: 4 czerwca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aby udostępnić swój wykres musisz:
    1) wejść w "MOJE OVU"
    2) następnie "Bieżący wykres"
    3) kliknąć pod wykresem "Udostępnij wykres"
    4) w zakładce "MINIATURA" skopiować adres URL wykresu
    5) wkleić adres URL na forum

Wchodząc w Twój link otwiera się mój wykres.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ