Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 3 dni po
Odpowiedz

3 dni po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Weronika i Sławek Nowa

Wysłany: 17 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem 3 dni po terminie co mam robić ?

Weronika
    i81xegz287txfqjv.png
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika i Sławek wrote:
    jestem 3 dni po terminie co mam robić ?
    Jesli czujesz ruchy malucha nie jest jakos specjalnie ospaly czy za bardzo ruchliwy to pozostaje czekac az sam zechce wyjsc, jesli jednak czujesz ze cos jest nie tak to trzeba jechac do szpitala. Ciaze przechodzona dwa tygodnie po terminie miesci sie w normie a u Ciebie to trzy dni wiec luz. Powodzenia.

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ