Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 3 dni po
Odpowiedz

3 dni po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Weronika i Sławek Nowa

Wysłany: 17 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem 3 dni po terminie co mam robić ?

Weronika
    i81xegz287txfqjv.png
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika i Sławek wrote:
    jestem 3 dni po terminie co mam robić ?
    Jesli czujesz ruchy malucha nie jest jakos specjalnie ospaly czy za bardzo ruchliwy to pozostaje czekac az sam zechce wyjsc, jesli jednak czujesz ze cos jest nie tak to trzeba jechac do szpitala. Ciaze przechodzona dwa tygodnie po terminie miesci sie w normie a u Ciebie to trzy dni wiec luz. Powodzenia.

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ