X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 3 dni po
Odpowiedz

3 dni po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Weronika i Sławek Nowa

Wysłany: 17 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem 3 dni po terminie co mam robić ?

Weronika
    i81xegz287txfqjv.png
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika i Sławek wrote:
    jestem 3 dni po terminie co mam robić ?
    Jesli czujesz ruchy malucha nie jest jakos specjalnie ospaly czy za bardzo ruchliwy to pozostaje czekac az sam zechce wyjsc, jesli jednak czujesz ze cos jest nie tak to trzeba jechac do szpitala. Ciaze przechodzona dwa tygodnie po terminie miesci sie w normie a u Ciebie to trzy dni wiec luz. Powodzenia.

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ