35tc
-
nick nieaktualnyHej.Byłam u lekarza, grozi mi przedwczesny poród, skraca się szyjka. Mam mocne bóle w dole brzucha jak na miesiaczke i kłucie bardzo nisko, bardzo czeste wizyty w toalecie i bóle krzyża,czasem niżej. Częste uczucie że mam wszystko mokre, jakby przezroczysta woda, zwiększona ilość śluzu. Brzuch mam cały czas twardy i napięty, uczucie jak bym była ściśnięta pasami, czasem uniemożliwia mi złapanie oddechu. Byłam w szpitalu, miałam robione ktg i wyszło bardzo szybkie tetno dziecka (ok 180) a moje cisnienie prawie 150...Czy któraś z was tak miała? (dzisiaj zaczęliśmy 35tc)
-
Nie zostawili Cię pod obserwacją? Ja urodziłam co prawda w 35tc i 6 dniu ale wcześniej miałam podane sterydy na płuca. Zbadał ktoś ta wydzieline? A może to wody? Ja bym na twoim miejscu pojechała jeszcze raz i niech obserwują. Nie daj się sprawić. A wyszły jakieś skurcze na ktg? Zresztą. Jakie skurcze. Ja już rodziła a skurczy nie wykrywało to dziadostwo. Poza tym wysokie tętno może być spowodowane wieloma czynnikami ale nie powinni wypuszczać cię spod obserwacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 12:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy masz kolejna wizyte? Teraz to juz powinnas co tydzien chodzic. Powinni Ci zbadac mocz pod katem bialka. Jesli podwyzszone cisnienie bedzie sie utrzymywac, to sa szanse, ze masz stan przedrzucawkowy.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-