Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 39 tydzień nie czuje ruchów dziecka, detektor tętna
Odpowiedz

39 tydzień nie czuje ruchów dziecka, detektor tętna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia20 Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2024, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje dziś bardzo mało ruchów dziecka, o wiele mniej niż zwykle (moze 3/4 ruchy w od rana). Mamy detektor tętna więc kilka razy sprawdzaliśmy i serduszko ładnie biję. Jednak martwię się o te ruchy. Co myślicie, jechać do szpitala, czy na spokojnie. 

Jeśli do poniedziałku nic nie ruszy to mam się stawić na wywoływanie że względu na wagę dziecka. Martwię się 

• oloska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jechać i to jak najszybciej.

♀️ 35
    ♂️ 33

07.02.2025 Alicja ❤️
    age.png

04.08.2023 Oliwia ❤️
    age.png
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2024, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że wszystko ok z Dzidzią? Zawsze lepiej pojechać i się uspokoić. 🥺

32 🙋🏼‍♀️

👶🏼 2024

01.2026 💔 poronienie zatrzymane

PAI homo
    MTHFR homo
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ