Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 39 tydzień nie czuje ruchów dziecka, detektor tętna
Odpowiedz

39 tydzień nie czuje ruchów dziecka, detektor tętna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia20 Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2024, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje dziś bardzo mało ruchów dziecka, o wiele mniej niż zwykle (moze 3/4 ruchy w od rana). Mamy detektor tętna więc kilka razy sprawdzaliśmy i serduszko ładnie biję. Jednak martwię się o te ruchy. Co myślicie, jechać do szpitala, czy na spokojnie. 

Jeśli do poniedziałku nic nie ruszy to mam się stawić na wywoływanie że względu na wagę dziecka. Martwię się 

• oloska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jechać i to jak najszybciej.

♀️ 35
    ♂️ 33

07.02.2025 Alicja ❤️
    age.png

04.08.2023 Oliwia ❤️
    age.png
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2024, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że wszystko ok z Dzidzią? Zawsze lepiej pojechać i się uspokoić. 🥺

33 🙋🏼‍♀️

👶🏼 2024

01.2026 💔 poronienie zatrzymane
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ