X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 39 tydzień nie czuje ruchów dziecka, detektor tętna
Odpowiedz

39 tydzień nie czuje ruchów dziecka, detektor tętna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia20 Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2024, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje dziś bardzo mało ruchów dziecka, o wiele mniej niż zwykle (moze 3/4 ruchy w od rana). Mamy detektor tętna więc kilka razy sprawdzaliśmy i serduszko ładnie biję. Jednak martwię się o te ruchy. Co myślicie, jechać do szpitala, czy na spokojnie. 

Jeśli do poniedziałku nic nie ruszy to mam się stawić na wywoływanie że względu na wagę dziecka. Martwię się 

• oloska Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2024, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jechać i to jak najszybciej.

♀️ 35
    ♂️ 33

07.02.2025 Alicja ❤️
    age.png

04.08.2023 Oliwia ❤️
    age.png
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2024, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że wszystko ok z Dzidzią? Zawsze lepiej pojechać i się uspokoić. 🥺

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ