X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 4 tydzien ciazy
Odpowiedz

4 tydzien ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • librusik1 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam jeśli pisze w złym miejscu ,dziewczyny czy w 4 tygodnu był u was widoczny pęcherzyk i jaki mialyscie wynik bety ?

marta
  • Paragonik_93 Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betę trzeba zrobić 3 razy i sprawdzić czy dobrze przyrasta. Jak przyrasta w normach to dobrze. Jak spada niedobrze.

• Arwi Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:58

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem w jakich jednostkach podajecie ja betę miałąm 51 za tydzień miałam usg i było widać sam pęcherzyk:-)

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ