X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 5 latek i rodzeństwo
Odpowiedz

5 latek i rodzeństwo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kosia Nowa

Wysłany: 24 marca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wytłumaczyć 5 latkowi, że będzie miał brata/siostre? Jestem w 11 tc. Niestety rozmowy, książeczki - nie pomagają. Jakby nie chciał tego zrozumieć.. Nie wiem czy pomogłoby jak pojdzie ze mna na USG ? I lekarz troche mu tam wyjasni, że będzie w pazdzierniku mala dzidzia z nami?
    Przy mnie nie chce tego sluchac, zatyka uszy.. nie chce on rozmawiać o tym.Przed ciążą pytaliśmy z mężem czy chciałby rodzeństwo - i powiedział ze chce braciszka i bedzie szczesliwy. A tu okazuje się ze jednak nie....
    Któraś miała tak podobnie?

16uds65gi5dorqvl.png[/link]
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córka ma 4 lata i jak dowiedziała ze będzie mieć rodzeństwo to chciała tylko siostrę :) pozwól małemu oswoić się z tym wszystkim na pewno jest zazdrosny bo wcześniej był sam poczekaj az moze sam zacznie zadawać pytania o rodzeństwo

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ