X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 5 latek i rodzeństwo
Odpowiedz

5 latek i rodzeństwo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kosia Nowa

Wysłany: 24 marca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wytłumaczyć 5 latkowi, że będzie miał brata/siostre? Jestem w 11 tc. Niestety rozmowy, książeczki - nie pomagają. Jakby nie chciał tego zrozumieć.. Nie wiem czy pomogłoby jak pojdzie ze mna na USG ? I lekarz troche mu tam wyjasni, że będzie w pazdzierniku mala dzidzia z nami?
    Przy mnie nie chce tego sluchac, zatyka uszy.. nie chce on rozmawiać o tym.Przed ciążą pytaliśmy z mężem czy chciałby rodzeństwo - i powiedział ze chce braciszka i bedzie szczesliwy. A tu okazuje się ze jednak nie....
    Któraś miała tak podobnie?

16uds65gi5dorqvl.png[/link]
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córka ma 4 lata i jak dowiedziała ze będzie mieć rodzeństwo to chciała tylko siostrę :) pozwól małemu oswoić się z tym wszystkim na pewno jest zazdrosny bo wcześniej był sam poczekaj az moze sam zacznie zadawać pytania o rodzeństwo

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ