X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 6 tydzień i nieciemniejące kreski
Odpowiedz

6 tydzień i nieciemniejące kreski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robisz zawsze z porannego moczu?

• akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam. Zrobiłam test, dwa dni później powtorzylam i kreska była nawet jaśniejsza niż na pierwszym teście. Moje dwie kreski mają już prawie 3 miesiące :) odczekaj kilka dni i zrób ponownie

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wife_of_trucker. wrote:
    Witajcie, od razu zaznaczam ze B-HCG nie mam mozliwości zrobić.
    Jestem w 5t3d ciąży ( tp 26.07.19), od terminu @ mam pozytywne testy ciazowe, ALE nawet porownujac te same, tej samej firmy powinny byc one z dniana dzien mocniejsze, az beda II tej samej intensywnosci... a u mnie bywala kreska prawie jak testowa, na drugi dzien o polowe jasniejsza, a no za dwa dni znowu ciemniejsza.. mial ktos tak a mimo to ciaza rozwijala sie prawidlowo?
    Wizyta dopiero 5.12
    Ja przy becie prawie 6tys. nie miałam kresek takiej samej kolorystyki, nawet przy becie 10tys. nie widziałam różnicy z tym pierwszym testem. Tylko usg prawdę powie.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wife_of_trucker. wrote:
    Na tym etapie juz raczej nie ma to znaczenia...

Oczywiście, że ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ