X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 6 tydzień i nieciemniejące kreski
Odpowiedz

6 tydzień i nieciemniejące kreski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robisz zawsze z porannego moczu?

• akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam. Zrobiłam test, dwa dni później powtorzylam i kreska była nawet jaśniejsza niż na pierwszym teście. Moje dwie kreski mają już prawie 3 miesiące :) odczekaj kilka dni i zrób ponownie

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wife_of_trucker. wrote:
    Witajcie, od razu zaznaczam ze B-HCG nie mam mozliwości zrobić.
    Jestem w 5t3d ciąży ( tp 26.07.19), od terminu @ mam pozytywne testy ciazowe, ALE nawet porownujac te same, tej samej firmy powinny byc one z dniana dzien mocniejsze, az beda II tej samej intensywnosci... a u mnie bywala kreska prawie jak testowa, na drugi dzien o polowe jasniejsza, a no za dwa dni znowu ciemniejsza.. mial ktos tak a mimo to ciaza rozwijala sie prawidlowo?
    Wizyta dopiero 5.12
    Ja przy becie prawie 6tys. nie miałam kresek takiej samej kolorystyki, nawet przy becie 10tys. nie widziałam różnicy z tym pierwszym testem. Tylko usg prawdę powie.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wife_of_trucker. wrote:
    Na tym etapie juz raczej nie ma to znaczenia...

Oczywiście, że ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ