Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 9 dc przy cyklach nieregularnych- ciąża.
Odpowiedz

9 dc przy cyklach nieregularnych- ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :) Czy któraś z Was zaszła w ciąże współżyjąc zaraz po okresie ? Ja mam cykle dość nieregularne bo czasem miałam co 40 dni , później 36, ostatnio 33. Dziś jest mój 34 dzień cyklu a od około 20 dc mam nudności, i czuje jakbym się "napołykała powietrza". Do tego zasypiam po 20 i jak nikt mnie nie obudzi to śpię po 13h. Co do temperatury, w tym cyklu sobie nie mierzyłam, ale w ostatnim nie miałam wiecej niz 36.6 w środku cyklu a tak to ok 36.3, a teraz się utrzymuje ok 36.9 od paru dni. bóle od ok 20 dc mam jak na okres, ale teraz już coraz bardziej więc czekam jeszcze do ok 37 dc i zrobię test. Zastanawiam się tylko czy przy moich cyklach można zajść współżyjąc 9 dc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ