X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 9 dc przy cyklach nieregularnych- ciąża.
Odpowiedz

9 dc przy cyklach nieregularnych- ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :) Czy któraś z Was zaszła w ciąże współżyjąc zaraz po okresie ? Ja mam cykle dość nieregularne bo czasem miałam co 40 dni , później 36, ostatnio 33. Dziś jest mój 34 dzień cyklu a od około 20 dc mam nudności, i czuje jakbym się "napołykała powietrza". Do tego zasypiam po 20 i jak nikt mnie nie obudzi to śpię po 13h. Co do temperatury, w tym cyklu sobie nie mierzyłam, ale w ostatnim nie miałam wiecej niz 36.6 w środku cyklu a tak to ok 36.3, a teraz się utrzymuje ok 36.9 od paru dni. bóle od ok 20 dc mam jak na okres, ale teraz już coraz bardziej więc czekam jeszcze do ok 37 dc i zrobię test. Zastanawiam się tylko czy przy moich cyklach można zajść współżyjąc 9 dc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ