Alergia-czy można brać tabletki odczulające?
-
CZeść, zbliza się okres wiosenny i już zaczynaja pylić roślinki/ Czy ktoraś z Was jest również alergikiem i bierze jakieś tabletki w trakcie ciaży??
U mnie alergia zaczęła o sobie znać-zatkany nos, piekące oczy+przeziębienie-ale moj gin nie zna się na lekach ktore mogą być bez obaw stosowane w ciąży. a Wy????? -
Na ulotce zazwyczaj jest ze są nie wskazane. Lecz ostatnio byłam u lekarza i powiedziała ze Jeśli jest to na prawdę uciążliwe i może zagrozić życiu matki to powinno się wziąć.
Jednak u mnie jest to wysypka i zapisała mi krem który pomaga. No i polecam kupić calcium do picia bądź w tabletkach również powinien pomócLimerikowo lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży znalazłam sposób na moją alergię, w 100% bezpieczny. Jak wracam do domu po nawet krótkim pobycie na zewnątrz myję twarz delikatnym mydłem i psikam do nosa wodą morską (i wydmuchuję). Zapewne nie podziała to na silne alergie ale u mnie sprawdza się fantastycznie, więc spróbowac warto.
Z tego co wiem wapno jest bezpieczne.
Moja alergia sprowadzała się do opuchniętych oczu, kichania i drapiącego gardła w sezonie. Poza ciążą zawsze łykałam zyrtec albo amertil i wapno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny,takie pytania mozna zadawac na watku ogolnym, przez takie pierdolowate nowe watki ktore ciagna sie kilka postow powstaje tu burdel doslownie.
Za chwile w takim tempie nie bedzie mozna nic znalezc, nie robcie tego,pleaseLimerikowo lubi tę wiadomość
-