X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Alergia-leki w ciąży.
Odpowiedz

Alergia-leki w ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kingusia:) Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Chciałam zapytać czy zażywacie leki na alergię w ciąży? Mam uczulenie nieznanego pochodzenia-swędzenie skóry, oczu. Nic nie pomaga, tylko np lirra. (pół tabletki) codziennie.
    Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

Starania od 12.2017r
    03.2018 ciąża bezzarodkowa
    10.2018 ciąża ♡♡♡
    23.07.2019 Jakub, moja druga miłość 💙💙💙
    Czerwiec 2020 kolejne starania:)

w4sqvfxm2hvnxmiz.png
  • ines. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie powinno się zażywać leków. sporadycznie jak jest źle loratan można.
    na skórę tylko emolienty takie jak dla dzieci od 1 rż.
    do oczu można jakieś krople ale nie pamiętam nazwy, musisz zapytać w aptec.

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ