X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ankieta
Odpowiedz

Ankieta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sailor Moon Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2023, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie przyszłe Mamy,

zwracam się z wielką prośbą o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej pt. „Ocena stosowanej suplementacji diety oraz leków bez recepty przez kobiety w ciąży”:

https://forms.office.com/r/8L17vnTf0L

Ankieta jest skierowana do kobiet w ciąży, jest w pełni anonimowa i posłuży jedynie do celów naukowych.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc ❤️

• Sailor Moon Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2023, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Mamy,

bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety i/lub przekazanie jej dalej ❤️

Kobiety w ciąży, które trafiły na ten post, a jeszcze nie wypełniły ankiety - serdecznie zapraszam i zachęcam do uczynienia tego :)

https://forms.office.com/r/8L17vnTf0L

Każda ankieta jest dla mnie cenna ❤️
    Dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ