X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne artykuły dla dzieci
Odpowiedz

artykuły dla dzieci

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ladov Debiutantka

Wysłany: 14 października, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie kupujecie artykuły dla dzieci? Poszukuję sklepów z niskimi cenami na pieluchy, chusteczki i inne artykuły dla dzieci.

• Madzik2208 Autorytet

Wysłany: 15 października, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zauważyłam post więc napiszę jak to u mnie będzie.
    Jeśli chodzi o pieluszki to ja stawiam na Dada Złote z Biedronki. U wielu mam się sprawdzają, do tego często są w promce 😁
    Jeśli chodzi o chusteczki, to z polecenia mam te (niżej link), moja koleżanka, która urodziła w lipcu mi poleciła. Dotykałam, sprawdzałam, mega mokre bez zapachu, delikatne i w super cenie. Zamawia przez net z apteki, z odbiorem w aptece lub kurierem do domu. No i cenowo też super.

https://zapodaj.net/plik-ttLVzie9w5

Mam nadzieję, że pomogłam. ☺️🤗 Będę śledzić i czekać na polecenia np jakiś kosmetyków do pielęgnacji malucha.

Wytrwała z Nadzieją na Happy End 🩷

Starania od 2021 🫶

💔 Luty 2022
    💔 Listopad 2022
    💔 Styczeń 2024

Cykl stymulowany Aromek 💊 i Ovitrelle 💉 i mamy ⏸️ 03/07/2024

🫶 4/07 Beta 10,8 prog. 37,69
    🫶 06/07 Beta 58,6 prog. 39 🥹
    🫶 08/07 Beta 160,2 prog. 47,16 🥹
    🫶 10/07 Beta 487,9 prog. 42,98 🥹
    🫶 13/07 Beta 1815,4 prog. 36,30 🙏 dołożona jedna dodatkowa tabletka utrogestan (dmuchamy po 3 stratach)

🩺👩‍⚕️ Badania prenatalne wrzesień 2024 - niskie ryzyka 🩷
    🩺👩‍⚕️ Badania połówkowe i echo serduszka Małej - prawidłowe 591 g Szczęścia 🩷

Na pokładzie: Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, PCOS, MTHFR, Badanie drożności OK 🤗 + cukrzyca ciążowa.

preg.png

Dla Małego Cudu WSZYSTKO 💪✊
  • niutek87 Autorytet

Wysłany: 15 października, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam pieluchy bella happy i ich mokre chusteczki też. Przy zakupie większej ilości jest taniej. A co najważniejsze: może pieluchy są trochę droższe niż w Biedronce, ale jest ich więcej w paczce. Poza tym są dłuższe od tych z Biedronki i zawartość nie wychodzi na plecki i ubrania. Kupuję na stronie blizejciebie.pl Są tam też i inne artykuły dla noworodków i niemowląt, więc wszystko można zamówić za jedną przesyłką 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
  • tivil Nowa

Wysłany: 15 października, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupy online to jedno z najlepszych rozwiązań dla rodziców. Można znaleźć mnóstwo sklepów oferujących zniżki, promocje oraz darmową dostawę przy większych zamówieniach. Wielki wybór marek i często konkurencyjne ceny. Można skorzystać z subskrypcji "Amazon Family", która oferuje zniżki na pieluchy oraz inne artykuły dziecięce.

• pekex Debiutantka

Wysłany: 15 października, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupuję artykuły dla dzieci podczas codziennych zakupów spożywczych. Supermarkety regularnie organizują promocje, więc warto śledzić oferty w gazetkach reklamowych aktualne panlistonosz.pl . Biedronka i Lidl to popularne sieci w Polsce, które często oferują atrakcyjne promocje na pieluchy, chusteczki oraz mleko modyfikowane. W większych supermarketach można znaleźć szeroką ofertę produktów dziecięcych w konkurencyjnych cenach. Sklepy te również oferują promocje na pakiety produktów.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ