X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne artykuły dla dzieci
Odpowiedz

artykuły dla dzieci

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ladov Debiutantka

Wysłany: 14 października 2024, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie kupujecie artykuły dla dzieci? Poszukuję sklepów z niskimi cenami na pieluchy, chusteczki i inne artykuły dla dzieci.

• Madzik2208 Autorytet

Wysłany: 15 października 2024, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zauważyłam post więc napiszę jak to u mnie będzie.
    Jeśli chodzi o pieluszki to ja stawiam na Dada Złote z Biedronki. U wielu mam się sprawdzają, do tego często są w promce 😁
    Jeśli chodzi o chusteczki, to z polecenia mam te (niżej link), moja koleżanka, która urodziła w lipcu mi poleciła. Dotykałam, sprawdzałam, mega mokre bez zapachu, delikatne i w super cenie. Zamawia przez net z apteki, z odbiorem w aptece lub kurierem do domu. No i cenowo też super.

https://zapodaj.net/plik-ttLVzie9w5

Mam nadzieję, że pomogłam. ☺️🤗 Będę śledzić i czekać na polecenia np jakiś kosmetyków do pielęgnacji malucha.

Wytrwała z Nadzieją na Happy End 🩷

Starania od 2021 🫶

💔 Luty 2022
    💔 Listopad 2022
    💔 Styczeń 2024

Cykl stymulowany Aromek 💊 i Ovitrelle 💉 i mamy ⏸️ 03/07/2024

🫶 4/07 Beta 10,8 prog. 37,69
    🫶 06/07 Beta 58,6 prog. 39 🥹
    🫶 08/07 Beta 160,2 prog. 47,16 🥹
    🫶 10/07 Beta 487,9 prog. 42,98 🥹
    🫶 13/07 Beta 1815,4 prog. 36,30 🙏 dołożona jedna dodatkowa tabletka utrogestan (dmuchamy po 3 stratach)

🩺👩‍⚕️ Badania prenatalne wrzesień 2024 - niskie ryzyka 🩷
    🩺👩‍⚕️ Badania połówkowe i echo serduszka Małej - prawidłowe 591 g Szczęścia 🩷

Na pokładzie: Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, PCOS, MTHFR, Badanie drożności OK 🤗 + cukrzyca ciążowa.

preg.png

Dla Małego Cudu WSZYSTKO 💪✊
  • niutek87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2024, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam pieluchy bella happy i ich mokre chusteczki też. Przy zakupie większej ilości jest taniej. A co najważniejsze: może pieluchy są trochę droższe niż w Biedronce, ale jest ich więcej w paczce. Poza tym są dłuższe od tych z Biedronki i zawartość nie wychodzi na plecki i ubrania. Kupuję na stronie blizejciebie.pl Są tam też i inne artykuły dla noworodków i niemowląt, więc wszystko można zamówić za jedną przesyłką 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
  • tivil Debiutantka

Wysłany: 15 października 2024, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupy online to jedno z najlepszych rozwiązań dla rodziców. Można znaleźć mnóstwo sklepów oferujących zniżki, promocje oraz darmową dostawę przy większych zamówieniach. Wielki wybór marek i często konkurencyjne ceny. Można skorzystać z subskrypcji "Amazon Family", która oferuje zniżki na pieluchy oraz inne artykuły dziecięce.

• pekex Znajoma

Wysłany: 15 października 2024, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupuję artykuły dla dzieci podczas codziennych zakupów spożywczych. Supermarkety regularnie organizują promocje, więc warto śledzić oferty w gazetkach reklamowych aktualne panlistonosz.pl . Biedronka i Lidl to popularne sieci w Polsce, które często oferują atrakcyjne promocje na pieluchy, chusteczki oraz mleko modyfikowane. W większych supermarketach można znaleźć szeroką ofertę produktów dziecięcych w konkurencyjnych cenach. Sklepy te również oferują promocje na pakiety produktów.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ