Badania prenatalne Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Virad wrote:U mnie ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-
Virad wrote:Freja000 planujesz robić niffy/sonco? Gdzie najlepiej się umówić? Czy to robi się może u tego samego lekarza co prenatalne?
już zrobiłam, czekam na wyniki. Mój lekarz mnie skierował, ale bezpośrednio można zrobić chyba.
Jak stazystka robi to ja nie wiem... trochę nie o to chodzi... -
Mnie ciekawią te "przeoczenia" Makowskiego - a dlatego, że on dokładnie wszystko pokazuje plus daje płytę z calutkim badaniem... Przecież chyba by miał sporo spraw, skoro każda ciężarna ma dowód w ręku9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Mnie ciekawią te "przeoczenia" Makowskiego - a dlatego, że on dokładnie wszystko pokazuje plus daje płytę z calutkim badaniem... Przecież chyba by miał sporo spraw, skoro każda ciężarna ma dowód w ręku
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Tam są sprawdzane imiennie chyba osoby, więc nie sądzę. Zresztą do tych dobry nie ma luzów nie sądzę, żeby ktoś musiał się do tego posuwać.
raczej bym stawiała na tzw sodówę. Niektórzy wielcy i uznani tak są siebie pewni, że nie mają pokory w sobie...
a ja się zastanawiam kiedy się zapisywać na połówkowe, tzn ile wcześniej... dziś mi się śniło, że byłam na połówkowym u kobiety. Może pójdę tym tropem -
Freja000 wrote:Tam są sprawdzane imiennie chyba osoby, więc nie sądzę. Zresztą do tych dobry nie ma luzów nie sądzę, żeby ktoś musiał się do tego posuwać.
raczej bym stawiała na tzw sodówę. Niektórzy wielcy i uznani tak są siebie pewni, że nie mają pokory w sobie...
a ja się zastanawiam kiedy się zapisywać na połówkowe, tzn ile wcześniej... dziś mi się śniło, że byłam na połówkowym u kobiety. Może pójdę tym tropem
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Spokojnie można na tych portalach napisać cokolwiek komukolwiek Nie da się sprawdzić, czy faktycznie ktoś był, miał taką historię, czy nie.
Podobno zresztą to częsta praktyka, pisanie tam specjalnie pozytywów lub negatywów, acz ja się generalnie na tych opiniach nie zawiodłam i zwykle zgadzam się z tymi, które są w większości
Freja, zależy do kogo idziesz i gdzie i kiedy przyjmuje... Ja to ustalam sobie z miesiąc wcześniej i nie mam niespodzianek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 02:30
Freja000 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Spokojnie można na tych portalach napisać cokolwiek komukolwiek Nie da się sprawdzić, czy faktycznie ktoś był, miał taką historię, czy nie.
Podobno zresztą to częsta praktyka, pisanie tam specjalnie pozytywów lub negatywów
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Ja robiłam badanie PAPP-A z krwi i później mój lekarz zrobił opis + badanie obrazowe oczywiście. Chodzę do centrum Babka Medica na Wąwozowej do doktora Porębskiego Piotra. Badania krwi robiłam jednak nie u nich, a po prostu w laboratorium, on jedynie zrobił opis. Z malutkim wszystkim na szczęście okej
Mokka lubi tę wiadomość
Aga -