X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Badanie echo serca u płodu
Odpowiedz

Badanie echo serca u płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda_o Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2024, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Czy któraś z Was zdecydowała się przy cukrzycy ciążowej zrobić echo serca płodu? Dostałam informację od lekarza, że jest rekomendowane. Na badaniach połówkowych nic nie wyszło w sercu, ale mimo to lekarka zdecydowanie doradziła, że takie badanie w moim przypadku powinno się wykonać. Mam trochę poczucie, że tych badań już trochę robię, a nie chce zwariować i robić wszystko co tylko jest możliwe do zrobienia 🤦🏼

• Kaktusowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2024, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zlecone echo serca przez kiepskie wyniki pappy i poszłam dla swojego spokoju zrobić. Dostałam skierowanie na nfz do szpitala, na szczęście wszystko ok. Moim zdaniem dużo zależy od Twojego podejścia, ja wiem, że gdybym nie zrobiła to bym się tym zamęczała i nawet gdybym musiała zapłacić to bym poszła.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ