X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Badanie echo serca u płodu
Odpowiedz

Badanie echo serca u płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda_o Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2024, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Czy któraś z Was zdecydowała się przy cukrzycy ciążowej zrobić echo serca płodu? Dostałam informację od lekarza, że jest rekomendowane. Na badaniach połówkowych nic nie wyszło w sercu, ale mimo to lekarka zdecydowanie doradziła, że takie badanie w moim przypadku powinno się wykonać. Mam trochę poczucie, że tych badań już trochę robię, a nie chce zwariować i robić wszystko co tylko jest możliwe do zrobienia 🤦🏼

• Kaktusowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2024, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zlecone echo serca przez kiepskie wyniki pappy i poszłam dla swojego spokoju zrobić. Dostałam skierowanie na nfz do szpitala, na szczęście wszystko ok. Moim zdaniem dużo zależy od Twojego podejścia, ja wiem, że gdybym nie zrobiła to bym się tym zamęczała i nawet gdybym musiała zapłacić to bym poszła.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ