X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Badanie echo serca u płodu
Odpowiedz

Badanie echo serca u płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda_o Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2024, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Czy któraś z Was zdecydowała się przy cukrzycy ciążowej zrobić echo serca płodu? Dostałam informację od lekarza, że jest rekomendowane. Na badaniach połówkowych nic nie wyszło w sercu, ale mimo to lekarka zdecydowanie doradziła, że takie badanie w moim przypadku powinno się wykonać. Mam trochę poczucie, że tych badań już trochę robię, a nie chce zwariować i robić wszystko co tylko jest możliwe do zrobienia 🤦🏼

• Kaktusowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2024, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zlecone echo serca przez kiepskie wyniki pappy i poszłam dla swojego spokoju zrobić. Dostałam skierowanie na nfz do szpitala, na szczęście wszystko ok. Moim zdaniem dużo zależy od Twojego podejścia, ja wiem, że gdybym nie zrobiła to bym się tym zamęczała i nawet gdybym musiała zapłacić to bym poszła.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ