X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Becikowe 2016
Odpowiedz

Becikowe 2016

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • michaskowa Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Mam takie pytanie czy ktoras z Was jest wstanie mi powiedziec jak to jest z jednorazowym becikowym?
    Wg mnie razem z mezem mamy za wysoki dochod ale tesciowa oczywiscie twierdzi ze glupoty gadam.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prog za zeszly rok wynosil wynosil 1922 zl netto na osobe w rodzinie a liczy sie dochod za 2014 rok,dzielicie na siebie i to dzieciatko ewentualnie inne dzieci jesli macie oraz na 12 miesiecy, zlozyc warto, bo czasem sytuacja jest taka ze pewne dochody odliczaja jako dochod utracony a inne doliczaja jako uzyskany, panie od zasilkow powiedza wszystko w konkretnej sytuacji

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki czy to jest dalej aktualne w tym roku czy zamienili tak na tę roczną zapomogę dla bezrobotnych w kwocie 1000 zł i wyrównanie do tysiąca dla tych co mają mniejszy? Tzn macierzyński. Czy jednorazowe becikowe funkcjonuje dalej samodzielnie?

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ