X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta 30,8
Odpowiedz

Beta 30,8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dracarys Nowa

Wysłany: 3 lutego 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zrobiłam w 32 dc betę, bo miałam już objawy. Wyszła 30,8. We wcześniejszej ciąży (puste jajo) w podobny czasie miałam już 500. Czy jest to powód do niepokoju?

• Namisa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2023, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, do zapłodnienia/zagnieżdżenia mogło dojść później niż ostatnio, stąd niższa beta. Najlepiej zbadać ponownie i sprawdzić przyrost po 48 godzinach - jeśli będzie wyższy niż 66% to duża szansa że ciąża rozwija się prawidłowo.

• dracarys Nowa

Wysłany: 3 lutego 2023, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa otuchy :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ