X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta 30,8
Odpowiedz

Beta 30,8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dracarys Nowa

Wysłany: 3 lutego 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zrobiłam w 32 dc betę, bo miałam już objawy. Wyszła 30,8. We wcześniejszej ciąży (puste jajo) w podobny czasie miałam już 500. Czy jest to powód do niepokoju?

• Namisa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2023, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, do zapłodnienia/zagnieżdżenia mogło dojść później niż ostatnio, stąd niższa beta. Najlepiej zbadać ponownie i sprawdzić przyrost po 48 godzinach - jeśli będzie wyższy niż 66% to duża szansa że ciąża rozwija się prawidłowo.

15.06.2023 - 40+0, 3490 g, 56 cm Gabriel 🩵
    age.png
  • dracarys Nowa

Wysłany: 3 lutego 2023, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa otuchy :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ