X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki
Odpowiedz

Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alisson Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2025, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850

10.2024 💔
  • promykk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2025, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisson wrote:
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850
    Poniżej 5 nie ma ciąży. Powtórz, może ruszy. Nikt tego nie wywróży. 🙃

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ