X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki
Odpowiedz

Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alisson Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850

10.2024 💔
  • promykk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisson wrote:
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850
    Poniżej 5 nie ma ciąży. Powtórz, może ruszy. Nikt tego nie wywróży. 🙃

10.2024 💔 9tc.
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    21.02 NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    03.03 ⏳prenatalne

cukrzyca ciążowa 🍬, letrox, acard
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ