X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki
Odpowiedz

Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alisson Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850

10.2024 💔
  • promykk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisson wrote:
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850
    Poniżej 5 nie ma ciąży. Powtórz, może ruszy. Nikt tego nie wywróży. 🙃

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ