Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki
-
Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?
Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 85010.2024 💔 -
Alisson wrote:Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?
Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850 -