X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki
Odpowiedz

Beta hcg 2,6 przed terminem miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alisson Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850

10.2024 💔
  • promykk Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisson wrote:
    Witajcie, dzisiaj mam 25 DC, prawdopodobnie jest to 10 dpo. Od 2 dni robiłam testy i były negatywne, dzisiaj zobaczyłam delikatny cień. Ze względu na długie starania i poronienie od razu poleciałam zrobić betę, jej wynik to 2,6. Na początku pomyślałam że niby dobry wynik skoro jestem jeszcze przed miesiączką, ale wszędzie na internecie piszą, że jak poniżej 5 to brak ciąży 🥺 myślicie, że jest szansa, że ta beta będzie rosnąć czy raczej marne szanse i powinna być ona wyższa?

Ps. Poprzednią ciąża się nie sugeruje ponieważ było to puste jajo i tam już w 23 dniu cyklu miałam betę 850
    Poniżej 5 nie ma ciąży. Powtórz, może ruszy. Nikt tego nie wywróży. 🙃

10.2024 💔 9tc.
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    02.01 beta: 98,2 🌱
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 🩺 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 🩺 jest 💗 🥹
    14.02 ⏳🩺
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ