Beta hcg- czy może się mylić?!
-
Cześć dziewczyny,
23 grudnia miałam miesiączkę tzn pierwszy dzień. Stosunek miał miejsce 1 stycznia. Owulacja prawdopodobnie 5 stycznia. Cykle mam 28 dniowe. 13.01 zrobiłam Beta hcg wynik wyniósł 0,26. Kolejne zrobiłam 15.01 wynik 0,46. Jednak miesiączka przyszła planowo w poniedziałek tzn 20.01. Ale była inna. Najpierw bardzo gęsta, ciemna krew potem normalna tzn. jasno czerwona, żywa. Wiec 4 dnia miesiączki poszłam na badanie Beta hcg tzn wczoraj. (32 dc) Wynik 0,21. Dziwi mnie to bo zawsze miałam w tym laboratorium <0,100. A teraz lekko podwyższone. Nie wiem co o tym myśleć. Wcześniej bardzo bolały mnie piersi, ten ból minął. Ale od wtorku mam dziwne parcie na pęcherz, często biegam siku. Co o tym myslicie? Czy to możliwe ze Beta hcg nieo jest produkowana a ja jestem w ciąży?
Ps. Wiem, ze to może być głupie pytanie, ale poczytałam na forach posty dziewczyn które uważały, ze do 3 miesiąca nie wiedziały ze są w ciąży bo Beta hcg wychodziło negatywne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 15:03
-
nick nieaktualny
-